Σχετικά με εμάς

Γιορτάζουμε το

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Franzesca Bistro

Η φιλοσοφία μας

Franzesca
Bistro

Καλώς ήρθατε στο Franzesca Bistro.

Βρισκόμαστε στην Αγίου Ιωάννου στον αριθμό 63. Ο χώρος είναι φιλόξενος με κυρίαρχο στοιχείο το Food Bar, την κεντρική σάλα και έναν πλακόστρωτο εξωτερικό χώρο. Το Μενού μας είναι διαθέσιμο για την απόλαυσή σας για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα χαλαρό Σαββατιάτικο μεσημεριανό, ένα χαλαρωτικό κρασί μετά τη δουλειά ή για ένα απολαυστικό δείπνο. Ο κατάλογος έχει σχεδιαστεί πάνω σε οικείες γεύσεις από την ελληνική γαστρονομική παράδοση με πινελιές από διεθνείς επιρροές, όπως της Ασίας της Μεσογείου και νοτες απο την Λατινική Αμερικη.

Τα υλικά επιλέγονται με βάση την εποχικότητά τους. Δίνουμε έμφαση και στα Ελληνικά τοπικά προϊόντα. Προτείνουμε να δοκιμάζετε μια ή δύο επιλογές από την κάθε κατηγορία. Κάποια πιάτα είναι ατομικά και κάποια προσφέρονται σε περισσότερα κομμάτια. Όλα μοιράζονται.

Chef-Patron

Χαρης
Αντωνοπουλος

Ο Χάρης Αντωνόπουλος ξεκίνησε την εργασιακή του εμπειρία σε εστιατόρια της Αθήνας, ύστερα τις Κυκλάδες και τελικά ταξιδεύοντας μέχρι το Εδιμβούργο και το Λονδίνο όπου εργάστηκε σε θρυλικά εστιατόρια όπως το Creelers και Lindsay House. Μετέπειτα η επαγγελματική του εμπειρία τον βρίσκει στο Παρίσι στο περίφημο Atelier de Joel Robuchon. Από το 2015 επιμελείται το menu στο Blue Cuisine στη Φολέγανδρο. Η εξειδίκευσή του στο fusion, η αγάπη για καλές πρώτες ύλες, τεχνικές, αρώματα και μπαχαρικά χαρακτηρίζουν το μαγειρικό του στυλ.

Ο Χάρης Αντωνόπουλος από τον Ιανουάριο 2019 θα δημιουργεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων στο νέο κύκλο της μαγειρικής τηλεοπτικής εκπομπής MasterChef 3, αναλαμβάνοντας καθήκοντα ως Food and Beverage Manager, ελέγχοντας παράλληλα και την αποθήκη προμηθειών και τροφίμων.

This post is also available in: Αγγ

Franzesca Bistro

it's all about sharing

Franzesca Bistro

Join our team

Opportunities to be a part of our team arise at various times. If you wish to join us send us your CV. Fill in the form or send us an e-mail at contact@franzescabistro.gr

Currently looking for Kitchen staff.


Ελατε στην ομαδα

Στείλτε μας το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την φόρμα ή στέλνοντας email στο contact@franzescabistro.gr

Διαθέσιμες θέσεις στην κουζίνα μας.